Agenda

Agenda '22-'23


De leiding staat er niet enkel op zondag, wij plannen (in normale omstandigheden) ook veel evenementen en activiteiten. Wij organiseren een ouderavond, eetfestijn, fuiven,... om geld in te zamelen voor een onvergetelijk kamp en om onze materialen te vernieuwen.


Duid dus al snel de komende data in je agenda aan en wij kijken er alvast naar uit jullie te verwelkomen op evenementen wanneer de maatregelen dit toelaten! 

25 september: 1ste chirozondag


Joepie! We kunnen ons terug iedere zondag amuseren op de chiro! Kom te weten wie jullie nieuwe leidsters worden, spannend... 

2 oktober: Vriendjesdag


Zijn jullie vriendinnetjes en klasgenootjes ook zo jaloers omdat jullie bij Sjaloom naar de chiro mogen komen? Goed nieuws! Vandaag mag je al je vriendjes meenemen die graag eens willen
proberen bij de chiro.

22 oktober: Ouderavond


We maken er een gezellige avond van vol leuke acts, kampfoto's en mooie herinneringen. Iedereen is welkom vanaf 18u30 we starten om 19uur.

? november: Christus Koning


Warm jullie engelenstemmetjes maar al op, want op Chirstus Koning gaan we naar de kerk en worden er heel wat chiroliedjes gezongen. 

? december: Kerstcafé


Benieuwd naar wat de sjaloma's hebben geknutseld? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze lokalen en geniet niet van een hapje en een drankje. De kerstman is ook van de partij! Achteraf kan je een dansje komen placeren op het kerstfeestje!

? Eetfestijn



5 maart: Zangstonde voor oud-leiding


Gezellig samenzijn en chiroliedjes zingen rond een vuurtje, hoe tof is dat!

? Gewestdag/ Gewestweekend


Joepie!! We mogen ons weer een hele dag amuseren met alle chiromeisjes en chirojongens! De tippers blijven zaterdag slapen en de tiptiens en aspi's overnachten vrijdag ook al eens! 

? U moeder is een fuif


De tiptiens en aspi's organiseren een knaller van een fuif om centjes in te zamelen voor op kamp. Zo kunnen zij tijdens de 2-daagse leuke activiteiten doen!