Agenda

Agenda '23-'24


De leiding staat er niet enkel op zondag, wij plannen ook veel evenementen en activiteiten. Wij organiseren een ouderavond, eetfestijn, fuiven,... om geld in te zamelen voor een onvergetelijk kamp en om onze materialen te vernieuwen.


Duid dus al snel de komende data in je agenda aan en wij kijken er alvast naar uit jullie te verwelkomen op onze evenementen!

24 september: 1ste chirozondag


Joepie! We kunnen ons terug iedere zondag amuseren op de chiro! Kom te weten wie jullie nieuwe leidsters worden, spannend... 

1 oktober: Vriendjesdag


Zijn jullie vriendinnetjes en klasgenootjes ook zo jaloers omdat jullie bij Sjaloom naar de chiro mogen komen? Goed nieuws! Vandaag mag je al je vriendinnetjes meenemen die graag eens willen proberen bij de chiro.

8 oktober: Dia-namiddag


We maken er een gezellige namiddag van vol leuke kampfoto's en mooie herinneringen.

26 november: Christus Koning


Warm jullie engelenstemmetjes maar al op, want op Chirstus Koning gaan we naar de kerk en worden er heel wat chiroliedjes gezongen. 

9 december: Kerstcafé


Benieuwd naar wat de sjaloma's hebben geknutseld? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze lokalen en geniet van een hapje en een drankje. De kerstman is ook van de partij! Achteraf kan je een dansje komen placeren op het kerstfeestje!

24 & 25 februari: Eetfestijn


We nodigen jullie op zaterdagavond 24 februari vanaf 17u30 en zondagmiddag 25 februari vanaf 11u30 uit in 't Kappeleke!

14 april: Gewestdag/ 12-14 april: Gewestweekend


Joepie!! We mogen ons weer een hele dag amuseren met alle chiromeisjes en chirojongens! De tippers blijven zaterdag slapen en de tiptiens en aspi's overnachten vrijdag ook al eens! 

30 juni: Dagje Aan


We gaan allemaal samen op stap en maken er een onvergetelijke dag van!! Benieuwd welke activiteit we dit jaar doen? Spannend....!!